Header Fysiotherapie van den Berg

Wandel je Fit!

Wilt u minder last hebben van lichamelijke en/of chronische klachten? Wilt u bewegen, maar niet alleen? Dan biedt Wandelfit uitkomst. Een laagdrempelig programma van 12 weken waarin u een start maakt naar een gezonde leefstijl.

Kinderbekkenfysiotherapie

Onze kinderfysiotherapeut is vanaf nu ook bevoegd kinderbekkenfysiotherapeut!
Dit betekent dat zij ook is gespecialiseerd in alle plas- en poepproblemen bij kinderen.

U hoeft geen verwijzing te hebben om een afspraak te maken, zij is aanwezig op maandag en donderdag.

Artrose? Kom in beweging!

Artrose, er zit meer beweging in dan u denkt!

Elke dinsdag van 16.00-17.00 uur kunt u, onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut, trainen in onze Fysiosportzaal tijdens een speciaal artrose-uur.

Wat kunt u hiermee bereiken? -> bijvoorbeeld een operatie van een (knie)gewricht langer uitstellen. Met gedoseerd bewegen, z.n. afvallen en gebruik van pijnmedicatie kunt u langer voort EN bent u in een betere conditie als de operatie dan toch op enig moment noodzakelijk wordt!

Bel voor informatie over de intake en prijzen: 0172-473855.

artrose200

Uniek in Nederland: 1e masters Oncologiefysiotherapie

16 juni 2015 is het zover. De eerste 16 masters in de oncologiefysiotherapie in Nederland studeren af bij Avans+. De eerste 16 personen in Nederland die de titel MSc in Oncologiefysiotherapie mogen dragen. Zij zijn de voorlopers in deze nog jonge, erkende specialisatie binnen de fysiotherapie. En onze collega Caroline is 1 van hen!

Artrose, niets aan te doen..?

“Heeft u artrose? En wilt u minder klachten? Informeer naar de mogelijkheden die er zijn bij de artrosepraktijk van Groot-Alphen: Fysiotherapie van den Berg, zoals 1 op 1 begeleiding (fysiotherapie), een beweegprogramma, of een aangepast fitnessprogramma onder begeleiding van fysiotherapeuten.

Duidelijk is dat de artrose blijft, maar de beperkingen en de pijn die u ervaart zijn wel degelijk positief te beïnvloeden door te bewegen, maar dan wel: verstandig bewegen!

Vragen? Mail naar eldert@fysiovdberg.nl of yvonne@fysiovdberg.nl “.

ZwangerFit® outdoor!

Op vrijdagochtend van 9.30-10.30 is er ZwangerFit® OUTDOOR (locatie: Bospark).
Lekker een uurtje actief zijn in de frisse lucht, daarna een kop thee: een heerlijk begin van de dag! Voor wie al bevallen is: je baby mag daarbij mee als je dat fijn vindt. alle info hier
   hkz9001Fysiotherapie van den Berg heeft een HKZ certificaat voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.

  • Z&Z
  • Achmea
  • Menzis
  • KNGF
  • VVH
  • BigMove
  • SAF
  • Schoudernetwerk
  • SPA