Header Fysiotherapie van den Berg

Voorlichtingsavond heup en knie prothese

Voorlichtingsavond protheses heup en knie. Ervaart u al lange tijd bewegingsklachten aan de heup of knie? De klachten kunnen het gevolg zijn van een versleten gewricht (artrose). Op de voorlichtingsavond heup- en knieprotheses op 27 maart 2019 bent u van harte welkom. De toegang is gratis, aanmelden via onderstaande site:
voorlichtingsavond heup en knie protheses

PLEZIER IN BEWEGEN MET 50+ SPORTS!

Tijd voor Vitaliteit – kennismaken met sport voor 50-plussers

Natuurlijk weet u als 50-plusser dat het fijn en belangrijk is om actief te blijven. Soms is de drempel echter te hoog om te beginnen met sporten. Als steuntje in de rug start begin april Tijd voor Vitaliteit. Tijdens dit programma bieden verschillende sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn 50-plussers de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met drie verschillende sporten. Alle informatie vindt u hier: www.alphenbeweegt.nl/tvv

Locatie 'Centrum'

Vanaf 1 oktober 2018 zijn wij ook te vinden in het gezondheidscentrum 'Centrum' in Alphen aan den Rijn. Wij zijn (nog meer) gaan samenwerken met de huisartsen aldaar en dit heeft geresulteerd in een extra werkplek! Op maandag en dinsdag de gehele dag en donderdagochtend is er een fysiotherapeut aanwezig. Wilt u zich aanmelden voor een behandeling aldaar? Dat gaat via het centrale telefoonnummer: 0172-473855

Wandelfit cursus 12 juni start!

Nieuwe Wandelfitcursus van start op 12 juni

De cursus is van 12 juni t/m 23 augustus 2018. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagochtend en starten om 9.30 (di) en 10.00 (do) bij AAV’36, Sportlaan 6. Na afloop sluit je samen gezellig af met een kopje koffie of thee. De kosten voor de gehele cursus zijn 25 euro. Dinsdagochtend 12 juni om 9.30u. is de informatie-ochtend. We geven dan informatie over de cursus, de fysiotherapeut is aanwezig en je kunt ook een stukje training meedoen. De cursisten van de voorgaande cursussen zijn razend enthousiast. 

Meer informatie: http://www.aav36.nl/wegatletiek/beginnerscursus-wandelfit

Skills For Life

Alphen Beweegt organiseert in samenwerking met o.a. BC Flair het project Skills For Life.
Dit is een programma is voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar met overgewicht.

Tijdens Skills For Life gaan we samen op zoek naar jouw talent. We nemen je wekelijks mee in een programma waarbij je aan de slag gaat met verschillende coaches die jou helpen om gezonder en bewuster te leven door middel van voeding en beweging. Ons team gaat niet alleen jou helpen, maar ook je ouders doen mee. Voor je ouders organiseren we diverse bijeenkomsten waar ze ervaringen kunnen uitwisselen met andere ouders en tips krijgen over gezonde voeding en beweging.

Bovendien is er voor jou de mogelijkheid om samen met je moeder en vader iedere week te gaan sporten onder begeleiding bij onze FysioSport.

Alle informatie is te vinden op de pagina van:  Alphen Beweegt.

Wandel je Fit!

Wilt u minder last hebben van lichamelijke en/of chronische klachten? Wilt u bewegen, maar niet alleen? Dan biedt Wandelfit uitkomst. Een laagdrempelig programma van 12 weken waarin u een start maakt naar een gezonde leefstijl.

Vacature fysiotherapeut

Wij zijn altijd op zoek naar specialisten! Ben je goed in je vak, en /of heb je een specialisatie?
Dan willen we graag met je praten. Schroom niet om een open sollicitatie naar ons te mailen!

HKZFysiotherapie van den Berg heeft een HKZ certificaat voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.

  • Z&Z
  • Achmea
  • Menzis
  • InPraktijk
  • KNGF
  • VVH
  • BigMove
  • SAF
  • Schoudernetwerk
  • SPA